Vječni plamen

„VJEČNI PLAMEN“ – izraz sućuti i pomoć ožalošćenoj obitelji

Gubitak voljene osobe posebno je stresna situacija u kojoj se, u žalosti i boli, javljaju i brige s organizacijom sahrane. Novac za dostojanstveni ispraćaj voljene osobe na posljednje počivalište trebao bi biti zadnje o čemu ožalošćene obitelji u tom trenutku razmišljaju.

Svjesni toga, prvi u Hrvatskoj nudimo mogućnost da izrazite sućut ožalošćenoj obitelji na način da joj istovremeno i pomognete u organizaciji ispraćaja i posljednjeg počivališta. „Vječni plamen“ će ožalošćenoj obitelji biti trajno sjećanje i podrška u bolnom gubitku voljene osobe, ali i financijska pomoć u uređenju groba, onako kako ožalošćenoj obitelji najbolje odgovara.

Na prodajnim mjestima Parkova i putem internetske stranice na www.parkovi.eu možete uplatiti financijski iznos za koji izdajemo vrijednosni bon „Vječni plamen“ uz poruku sućuti. Njega možete predati osobno ožalošćenoj obitelji ili ćemo to mi učiniti za Vas poslije sahrane. Ožalošćena obitelj koristit će ga za plaćanje pogrebne opreme, usluga ukopa, klesarskih usluga te proizvoda cvjećarnice. Za trajno sjećanje ožalošćenoj obitelji ostaje Vaša poruka sućuti.

„Gomila vijenaca u nekoliko se dana pretvara u otpad i odvozi na deponiju, dok obitelji ostaju brige oko sahrane. U današnje vrijeme, što je posebno izraženo posljednje dvije godine, nije uvijek niti moguće sudjelovati na sahrani i dati podršku ožalošćenoj obitelji. „Vječni plamen“ osmislili smo kako bismo financijski olakšali ožalošćenim obiteljima i omogućili ljudima koji ne mogu doći na sahranu da izraze sućut i pomognu ožalošćenoj obitelji na prikladniji način.“

"Vječni plamen“ možete uplatiti u:

- Pogrebnoj službi - Hallerova aleja 8

- Gradskoj vrtlariji - G, Krkleca bb

- Cvjećarnici Krizantema - Hallerova aleja 8

- Caffe baru Aleja - R. Hercega 22

- Web trgovini Parkova d.o.o. na www.parkovi.eu.


Opći uvjeti za korištenje vrijednosnih bonova „Vječni plamen“.