RSS

Novosti

Dovršena sanacija travnjaka i okoliša II. Osnovne škole

22. studenog 2021.
Ovih dana Parkovi d.o.o. provodili su radove na sanaciji travnjaka i uređenju okoliša II. Osnovne škole.

Ulazak u poslovne prostore Parkova d.o.o. uz predočenje valjane EU digitalne COVID potvrde

15. studenog 2021.
Poštovani korisnici usluga i poslovni partneri, od utorka, 16. studenoga 2021. godine za ulazak u poslovne prostore Parkova d.o.o.  potrebno je predočenje valjane EU digitalne COVID potvrde.

Na Korzu postavljeno veliko božićno drvo

12. studenog 2021.
Djelatnici Parkova su u suradnji sa djelatnicima Elektre postavili veliko božićno drvo na Korzo

Krizanteme multiflore iz vlastite proizvodnje Parkova d.o.o.

24. listopada 2021.
U rasadnicima Parkova ove je nedjelje radna atmosfera. Upravo je u tijeku pakiranje i utovar krizantema multoflora po čijoj su proizvodnji, između ostalog Parkovi poznati diljem Hrvatske.

Održan sastanak Projektnog tima za provedbu projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“

13. listopada 2021.
Dana 22.09.2021. u prostorijama SŠ „Arboretum Opeka“ održan je sastanak Projektnog tima za provedbu projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“.

Preoblikovanje tvrtke Parkovi

28. srpnja 2021.
Poštovani korisnici naših usluga i poslovni partneri!
Ovim putem Vas obavještavamo da je dana 21.07.2021. godine izvršena promjena pravne forme Društva Parkovi d.d., odnosno preoblikovanje iz dioničkog društva u društvo s ograničenom odgovornošću.

Projekt: Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“

3. svibnja 2021.
Parkovi d.d. partner su na projektu Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi  „Arboretum Opeka“. Projekt je vrijedan 49.363.724,91 kuna, a financiran je iz ESF fonda.

Parkovi d.d. su i ove godine podržali akciju udruge "Zasadi stablo, ne budi panj"

8. ožujka 2021.
Parkovi d.d. i ove godine uključili su se u akciju udruge "Zasadi stablo, ne budi panj",  a u sklopu koje se diljem cijele Hrvatske, u periodu od 1. do 7. ožujka provodila kampanja sadnje stabala. Sama akcija pokrenuta je kako bi se razvila ekološka svijest o klimatskim promjenama i stvorilo kolektivno zadovoljstvo zbog usmjerenosti na očuvanje okoliša.

Novo u ponudi - Poklon bon Parkova!

25. rujna 2020.
U dilemi ste što pokloniti? Nedostaje vam vremena za kupnju poklona? Razveselite drage osobe poklon bonom Parkova!
Ukoliko ne znate što pokloniti, poklon bonom Parkova sigurno nećete pogriješiti!

Uz pomoć Parkova uredite grobove svojih najmilijih

14. kolovoza 2020.
Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, nudimo i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja, brušenja i druge klesarske usluge kao i, sve popularnije,  sadnje cvijeća na grobove, paljenje svijeće, dostave aranžmana...

Ministarstvo odobrilo novac za obnovu istočnog zida varaždinskog groblja

26. lipnja 2020.
Nakon godina nebrige bivših uprava, pa potom agitacije za novčana sredstva, varaždinski su Parkovi s Ministarstvom kulture potpisali ugovor o dodjeli 120.000 kuna za obnovu istočnog zida Gradskog groblja Varaždin.

HRVATSKA GROBLJA DALEKO ZAOSTAJU ZA EU STANDARDIMA: Sektor apelira na institucije u cilju opsežnijeg financiranja infrastukture na grobljima iz EU fondova!

23. lipnja 2020.
Glavne teme šeste po redu Cemetery konferencija su bile problem obnove i osuvremenjivanja domaćih grobalja te poslovanje grobalja uslijed pandemije koronavirusa. U panel raspravi u kojoj su sudjelovali  Patrik Šegota, Jelena Sekelj i  Lenko Ugrinić naglašeno je kako je nemogućnost financiranja grobljanske infrastrukture iz EU fondova veliki problem za cijeli sektor.