Novosti

Projekt: Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“
3. svibnja 2021. Komentari - 0
Parkovi d.d. partner su na projektu Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi  „Arboretum Opeka“. Projekt je vrijedan 49.363.724,91 kuna, a financiran je iz ESF fonda.
Parkovi d.d. su i ove godine podržali akciju udruge "Zasadi stablo, ne budi panj"
8. ožujka 2021. Komentari - 0
Parkovi d.d. i ove godine uključili su se u akciju udruge "Zasadi stablo, ne budi panj",  a u sklopu koje se diljem cijele Hrvatske, u periodu od 1. do 7. ožujka provodila kampanja sadnje stabala. Sama akcija pokrenuta je kako bi se razvila ekološka svijest o klimatskim promjenama i stvorilo kolektivno zadovoljstvo zbog usmjerenosti na očuvanje okoliša.
Novo u ponudi - Poklon bon Parkova!
25. rujna 2020. Komentari - 0
U dilemi ste što pokloniti? Nedostaje vam vremena za kupnju poklona? Razveselite drage osobe poklon bonom Parkova!
Ukoliko ne znate što pokloniti, poklon bonom Parkova sigurno nećete pogriješiti!
Uz pomoć Parkova uredite grobove svojih najmilijih
14. kolovoza 2020. Komentari - 0
Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, nudimo i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja, brušenja i druge klesarske usluge kao i, sve popularnije,  sadnje cvijeća na grobove, paljenje svijeće, dostave aranžmana...

Misija i vizija

Misija

Nastavljajući naše nasljeđe, Parkove d.d. vidimo kao poduzeće koje trajno i kvalitetno ispunjava zahtjeve svih zainteresiranih strana i djelotvorno koristi dobivena javna sredstva, kao poduzeće koje teži materijalnom zadovoljstvu radnika, kvalitetnoj usluzi i proizvodu koji zadovoljava očekivanja potrošača i koje je u svoje poslovne procese integriralo aktivnosti koje koriste društvu i okolišu u kojem djeluje, osiguravajući pritom stabilnost sustava i štiteći osobne podatke.


Vizija

Poštujući načela na kojima se temelji komunalno gospodarstvo pružamo komunalne usluge koje će zadovoljiti javne potrebe i stvarati nove vrijednosti i pouzdani smo partner našim kupcima. Razvojem informacijskog sustava i primjenom poslovne izvrsnosti postižemo optimalnu razinu poslovnih procesa, stabilnost sustava i zaštitu privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda.