Novosti

Preoblikovanje tvrtke Parkovi
28. srpnja 2021. Komentari - 0
Poštovani korisnici naših usluga i poslovni partneri!
Ovim putem Vas obavještavamo da je dana 21.07.2021. godine izvršena promjena pravne forme Društva Parkovi d.d., odnosno preoblikovanje iz dioničkog društva u društvo s ograničenom odgovornošću.
Projekt: Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“
3. svibnja 2021. Komentari - 0
Parkovi d.d. partner su na projektu Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi  „Arboretum Opeka“. Projekt je vrijedan 49.363.724,91 kuna, a financiran je iz ESF fonda.
Parkovi d.d. su i ove godine podržali akciju udruge "Zasadi stablo, ne budi panj"
8. ožujka 2021. Komentari - 0
Parkovi d.d. i ove godine uključili su se u akciju udruge "Zasadi stablo, ne budi panj",  a u sklopu koje se diljem cijele Hrvatske, u periodu od 1. do 7. ožujka provodila kampanja sadnje stabala. Sama akcija pokrenuta je kako bi se razvila ekološka svijest o klimatskim promjenama i stvorilo kolektivno zadovoljstvo zbog usmjerenosti na očuvanje okoliša.
Novo u ponudi - Poklon bon Parkova!
25. rujna 2020. Komentari - 0
U dilemi ste što pokloniti? Nedostaje vam vremena za kupnju poklona? Razveselite drage osobe poklon bonom Parkova!
Ukoliko ne znate što pokloniti, poklon bonom Parkova sigurno nećete pogriješiti!

Misija i vizija

Misija

Nastavljajući naše nasljeđe, Parkove d.d. vidimo kao poduzeće koje trajno i kvalitetno ispunjava zahtjeve svih zainteresiranih strana i djelotvorno koristi dobivena javna sredstva, kao poduzeće koje teži materijalnom zadovoljstvu radnika, kvalitetnoj usluzi i proizvodu koji zadovoljava očekivanja potrošača i koje je u svoje poslovne procese integriralo aktivnosti koje koriste društvu i okolišu u kojem djeluje, osiguravajući pritom stabilnost sustava i štiteći osobne podatke.


Vizija

Poštujući načela na kojima se temelji komunalno gospodarstvo pružamo komunalne usluge koje će zadovoljiti javne potrebe i stvarati nove vrijednosti i pouzdani smo partner našim kupcima. Razvojem informacijskog sustava i primjenom poslovne izvrsnosti postižemo optimalnu razinu poslovnih procesa, stabilnost sustava i zaštitu privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda.