Djelatnici Parkova sudjelovali na stručnom usavršavanju iz područja floristike

Šestero naših djelatnika je u sklopu projekta „Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi Arboretum Opeka“ sudjelovalo na stručnom usavršavanju iz područja floristike.

Zajedno sa SŠ Bedekovčina partneri smo na projektu s ciljem pružanja teorijskih i praktičnih vještina učenicima i odraslim polaznicima, a u svrhu njihovog lakšeg ulaska na tržište rada.

Stručno usavršavanje iz floristike odvijalo se pod vodstvom slovenskog florista Mihe Oblaka od 20. do 21. svibnja u Sloveniji u BC Naklo. Time je prva grupa polaznika završila edukaciju s ciljem jačanja kompetencija o primjeni novih materijala i tehnika rada te upoznavanje s trendovima u aranžiranju, dok druga grupa polaznika na daljnje usavršavanje.

Edukacija je provedena u sklopu Elementa 3. Jačanje kompetencija radnika i mentora zaposlenih kod poslodavaca vezanih za provedbu redovitog strukovnog obrazovanja, odnosno formalnih i neformalnih programa za obrazovanje odraslih a financira se iz ESF fonda a program traje od 29.06.2020. do 29.12.2023. godine.

Komentari